Licht op Verlies bestellen

(minimaal 6 tekens)

Na het klikken op de onderstaande knop wordt je doorverwezen naar iDeal. Je kunt betalen met iDeal of handmatig per bankoverschrijving. Je ontvangt de factuur per e-mail.

Bestelmogelijkheden:

Betaling door jou zelf

Voor het Licht op Verlies-programma doe je een investering van € 190 (inclusief 21 % BTW). 

Na het bestellen van het online Licht op verlies-programma ontvang je de factuur. Na betaling via Ideal kun je dan direct beginnen. 

Vergoeding via de werkgever

Het programma kun je ook door je werkgever laten vergoeden. Dat geef je op het bestelformulier aan. De factuur staat dan op naam van de werkgever en die stuur je dan zelf door.  

Besluit je nu, dan kun je al over enkele minuten met het programma aan de slag.


Garantieregeling

Als toch blijkt dat het volledige programma niet heeft gewerkt, zoals jij dat had gehoopt, dan krijg je de financiële investering die je hebt gedaan terug. We gaan er dan wel vanuit dat je alle oefeningen serieus hebt gedaan. Dat je ook dit programma zelf hebt betaald en niet als de werkgever de kosten heeft vergoed. Als je gebruik wilt maken van deze garantieregeling, geef dat dan aan met een opgave van redenen. 

Als je binnen 7 werkdagen niet tevreden bent, dan heb je de mogelijkheid om op te zeggen, zonder aan te geven waarom. Het bedrag wordt dan teruggestort.

En verder ...

  • Je online logboek en de toegang tot de resultaten van de Licht op Verlies-check blijven voor jou als deelnemer toegankelijk. 
  • Mocht de factuur door je werkgever binnen 30 dagen nog niet zijn betaald, dan wachten wij eerst op de betaling.